NYHETER

Nyheter

Høyrent akrylamid for en rekke industrielle bruksområder

Vår høye renhetakrylamidkrystallerog vannløselige løsninger er nøye produsert for å møte behovene til ulike industrier, og sikrer jevn molekylvektsfordeling og allsidighet.

   Akrylamidkrystallerer et ideelt råmateriale for produksjon av polyakrylamid med høy molekylvekt og ulike homopolymerer, kopolymerer og modifisert polyakrylamid. Det er mye brukt i oljefeltboring, farmasøytiske produkter, metallurgi, papirfremstilling, belegg, tekstiler, avløpsvannbehandling, jordforbedring og andre felt. I tillegg spiller den en viktig rolle i vanntettings- og fugematerialer, noe som gjør den til en viktig komponent i lekkasjesikre løsninger.

Med mer enn 20 års bransjeekspertise og en sterk kundebase, spesialiserer vårt firma seg på akrylamid, polyakrylamid, N-hydroksymetylakrylamid, N,N'-metylenbisakrylamid, Furfurylalkohol, import og eksport av høyrent aluminiumoksyd, sitronsyre, akrylnitril og andre kjemikalier. Vi tilbyr et komplett utvalg av nedstrømsprodukter i akrylamid-industrikjeden.

Med en forpliktelse til kvalitet og innovasjon, vår høye renhetakrylamidkrystallerer skreddersydd for å møte de ulike behovene til high-end kunder over hele verden. Enten vi forbedrer oljeutvinningen, forbedrer farmasøytiske formuleringer, optimaliserer industrielle prosesser eller tar opp miljøutfordringer, leverer akrylamidløsningene våre overlegen ytelse og pålitelighet. Med omfattende bransjeerfaring og sterke kunderelasjoner, er vi forpliktet til å tilby overlegne produkter og tjenester som driver kundesuksess over hele verden.

 


Innleggstid: 20. august 2024