NYHETER

Nyheter

Høykvalitets akrylamid- og polyakrylamidløsninger for global industri

Vårt firma spesialiserer seg på salg av høykonsentrasjonakrylamidkrystallerog vannløselige løsninger for å møte behovene til high-end kunder over hele verden. Disse produktene er essensielle for å produsere jevnt fordelte polyakrylamider med høy molekylvekt for en rekke bruksområder i industrier, inkludert oljefeltboring, farmasøytiske produkter, metallurgi, papir, belegg, tekstiler, avløpsvannbehandling og jordforbedring. I tillegg spiller akrylamid en viktig rolle i vanntettings- og fugematerialer, noe som gjør det til et uunnværlig råmateriale for lekkasjesikre løsninger.

Produktserien av polyakrylamid er komplett, inkludert anionisk, ikke-ionisk og kationisk, og er mye brukt i flokkulering, fast-væske-separasjon, slamdehydrering, etc. i petroleum, metallurgi, kraftproduksjon, kjemisk industri, kull, papirproduksjon og andre industrier. Trykking og farging, lærproduksjon, medisin, mat, byggematerialer osv. Disse produktene er tilpasset de spesifikke egenskapene til forskjellige slam og avløpsvann, og gir allsidige løsninger for industriell og kommunal avløpsrensing.

Med mer enn 20 års bransjeerfaring og en sterk kundebase, spesialiserer vårt firma seg påakrylamid, polyakrylamid, N-hydroksymetylakrylamid, N,N'-metylenbisakrylamid og furfurylalkohol, import og eksport av høyrent aluminiumoksyd, sitronsyre, akrylnitril og andre relaterte kjemikalier. Vi tilbyr en komplett nedstrøms produktindustrikjede for å sikre omfattende løsninger for kundene.

Med vår ekspertise og forpliktelse til fortreffelighet, tilbyr vi akrylamid- og polyakrylamidløsninger av høy kvalitet som er skreddersydd for å møte de ulike behovene til globale industrier. Produktene våre er designet for å levere overlegen ytelse og pålitelighet, og løse komplekse utfordringer i en rekke bruksområder på tvers av ulike bransjer. Vi fokuserer på kvalitet og innovasjon, og er forpliktet til å tilby overlegne produkter og tjenester som driver suksessen til våre kunder over hele verden.


Innleggstid: Sep-06-2024