NYHETER

Nyheter

høykvalitets flammehemmende aluminiumhydroksid

Vår høye kvalitetflammehemmende aluminiumhydroksider et multifunksjonelt uorganisk tilsetningsstoff som er mye brukt for sine utmerkede flammehemmende egenskaper. Den er røykdempende, drypper ikke og produserer ikke giftige gasser, noe som gjør den ideell for et bredt spekter av bruksområder.

Produktbruk: Vårflammehemmende aluminiumhydroksider mye brukt i herdeplast, termoplastisk plast, syntetisk gummi, belegg, byggematerialer og andre felt. I tillegg er det også et grunnleggende råmateriale i aluminiumelektrolyseindustrien og har et bredt spekter av bruksområder på dette feltet.

Bedriftsstyrke: Med mer enn 20 års bransjeerfaring og en rik kundebase, spesialiserer selskapet vårt i import og eksport av en rekke kjemikalier, inkludert akrylamid, polyakrylamid, N-hydroksymetylakrylamid, N,N'-Methylenebisacrylamide, xylitol, høy -renhet aluminiumhydroksid, isocyanursyre, akrylnitril. Vi tilbyr et omfattende utvalg av nedstrømsprodukter i akrylamid-industrikjeden.

Vår høye kvalitetflammehemmere av aluminiumhydroksider en proaktiv og effektiv løsning for å forbedre de flammehemmende og røykdempende egenskapene til en rekke materialer. Det er spesielt gunstig for avanserte komposittmaterialer som plast og gummi, som ikke bare gir flammehemmende og røykdempende effekter, men også øker motstanden mot lekkasje, lysbuemotstand og slitestyrke. Dette gjør den egnet for et bredt spekter av bruksområder, inkludert LDPE-kabelmaterialer for elektroteknikk, gummi, isolasjon og mantel av ledninger og kabler, isolasjonsmaterialer og transportbånd.

Oppsummert, selskapets omfattende bransjeerfaring og sterke kundebase, kombinert med den overlegne ytelsen til våre høykvalitets aluminiumhydroksid flammehemmere, gjør oss til en pålitelig og pålitelig partner for high-end kunder over hele verden som søker best-in-class flamme retarderende løsninger.


Innleggstid: 30. juli 2024