NYHETER

Nyheter

Omfattende akrylamide nedstrøms kjemiske løsninger for ulike industrier

På vår C-end uavhengige plattform spesialiserer vi oss på produksjon, produksjon og import-eksport av kjemikalier innenfor nedstrøms industrikjeden avakrylamid.Vi betjener kunder over hele verden.Med et omfattende utvalg av produkter i akrylamid nedstrøms industrikjeden, betjener våre tilbud ulike nedstrømsindustrier, inkludert hjelpemidler for papirfremstilling, tekstiltrykk og fargehjelpemidler,vannbehandling, belegg, oljefelthjelpemidler, agrokjemikalier, farmasøytiske mellomprodukter, metallurgistøping og anti-korrosjonsteknikk.

  • Vårakrylamidnedstrøms kjemikalier gir allsidige løsninger for et bredt spekter av industrier.Fra å forbedre papirproduksjonen til å forbedre effektiviteten av tekstilfarging, dekker produktene våre en rekke behov på tvers av ulike sektorer.Med et øye på det globale markedet, er vårt fokus på å levere høykvalitetsprodukter til middels til high-end klientell som søker førsteklasses kjemiske løsninger for deres spesifikke behov.
  • Bruksområde: Våre produkter finner anvendelse i ulike bransjer, inkludert:
  1. Hjelpemidler for papirfremstilling: Forbedrer papirkvaliteten og styrker produksjonsprosessene.
  2. Hjelpemidler til tekstiltrykk og farging: Sikrer levende og holdbare farger samtidig som produksjonseffektiviteten optimaliseres.
  3. Vannbehandling: Tilbyr effektive løsninger for rensing og behandling av vann i industrielle og miljømessige omgivelser.
  4. Belegg: Gir tilsetningsstoffer med høy ytelse for ulike typer belegg.
  5. Oljefelthjelpemidler: Imøtekommer de spesifikke behovene til olje- og gassindustrien, fra boring til raffineringsprosesser.
  6. Landbrukskjemikalier: Leverer spesialiserte kjemikalier som er avgjørende for moderne landbruksprosesser og avlingsbeskyttelse.
  7. Farmasøytiske mellomprodukter: Muliggjør syntese av essensielle forbindelser for farmasøytiske applikasjoner.
  8. Metallurgistøping og anti-korrosjonsteknikk: Leverer pålitelige løsninger for metallstøping og beskyttelse mot korrosjon.
  • Målkundebase: Vi henvender oss til middels til avanserte kunder over hele verden, med fokus på de som søker kjemiske løsninger av topp kvalitet for å møte deres spesifikke industrielle behov.Produktene våre er designet for å møte de varierte og strenge kravene til disse kresne kundene.

Vi er forpliktet til å utvide produktutvalget vårt for å møte de skiftende behovene til vårt klientell og holde oss oppdatert på bransjeutviklingen, og sikre at vi fortsetter å tilby omfattende kjemiske løsninger for å oppfylle de ulike kravene til vår globale kundebase.


Innleggstid: Des-06-2023